Sobre mi

cat / cast

Treballo d’ Artterapeuta professional.

Llicenciada en Coreografia i Tècniques d’Interpretació de la Dansa per l’Institut del Teatre de Barcelona.

Formada en Artteràpia per l’Associació per l’Expressió i la Comunicació de Barcelona títol de l’INECAT (Institut Nacional d’Expression de Création d’Art et Transformation París), i diversos cursos d’Especialització en Supervisió d’Artteràpia i el Màster Integratiu en Artteràpia per la Universitat de Girona.

Em dedico a fer supervions de la pràctica a professionals d’altres branques i també a altres artterapeutes professionals.

Tinc experiència de treball amb persones adultes, gent gran en residències i centres de dia, nens i joves en escoles, instituts i de forma particular. Persones amb discapacitat, salut mental i integració social.

Presidenta d’ALTRART (Associació d’Artteràpia Olot) i vicepresidenta de GREFART (Associació Professional d’Artterapeutes).

Pots consultar el CV sencer aquí.

CV Alícia Expósito 2020


cast

Trabajo de Arteterapeuta profesional.

Licenciada en Coreografía y Técnicas de Interpretación de la Danza por el Instituto del Teatro de Barcelona.

Formada en Arteterapia por la Asociación para la Expresión y la Comunicación de Barcelona, título de INECAT (Institut Nacional d’Expression de Création d’Art et Transformation París) y diversos cursos de especialización en la supervisión de Arteterapia y el Máster Integrativo en Arteterapia por la Universidad de Girona.

Me dedico a realizar supervisiones de la práctica a profesionales de otros ámbitos y también a arteterapeutas profesionales.

Tengo experiencia de trabajo con personas adultas, tercera edad en residencias y centros de día, niños y jóvenes en escuelas e institutos, también a nivel particular. Personas con discapacidad, en salud mental y en el ámbito de la integración social.

Presidenta de ALTRART (Associación de Arteterapia Olot) y vicepresidenta de GREFART (Associación Professional de Arteterapeutas).

Puedes consultar el CV completo aquí.

CV Alicia Expósito 2020

Alícia Artterapeuta