Entrevista a Francesc Arbós

Divendres 30 de novembre va estar un plaer entrevistar a Francesc Arbós en el darrer Col·loqui Paral·lel de 2018 d’Altrat, Associació d’Artteràpia Olot.

IMG-20181201-WA0013IMG-20181201-WA0016

Anuncis

Taller de sensibilització a l’Artteràpia

Dissabte 27 d’octubre vaig realitzar un taller de sensibilització a l’Artteràpia amb els alumnes de segon de batxillerat de l’Institut Cirviànum de Torelló dins del seu cap de setmana de les colònies Holístiques.

Unes noies i nois molt implicats, compromesos i amb ganes d’explorar i investigar nous territoris, noves disciplines. Va ser una gran satifacció treballar amb ells i elles !!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Taller per a professionals.

DSC_0038El 13 de febrer  vaig realitzar un taller amb alta participació per professionals en la Jornada millora de la qualitat assistencial en l’atenció a les persones amb problemes de Salut Mental, organitzada per la Fundació Campus Arnau d’Escala i amb la col·laboració de: CatSalut, Institut Català de la Salut, IAS (Institut d’Assistència Sanitària), Fundació Tutelar de les comarques gironines, Fundació Drissa, Obertament i La NaveVA.

Va estar un taller ben interessant on poder-se qüestionar sobre la relació que cada professional té amb algún dels seus pacients per poder repensar la qualitat de l’atenció. Les experiències personals explicades enriquien a la resta del grup i d’aquí vam poder-ne extreure unes conclusions ben qualitatives.