Article sobre ARTTERÀPIA

Les companyes del comitè d’ètica de la FEAPA (Federació Espanyola d’Associacions Professionals d’Artteràpia) han publicat aquest article per valorar el recorregut dels 80 anys d’aquesta disciplina de treball amb les persones.

L’Artteràpia té una forma molt concreta de mirar la persona i a la seva subjectivitat, amb treball i respecte. L’artterapeuta ha d’estar en constat reactualització dels seus coneixements i mantenir una pràctica amb un pols viu, actiu i regeneratiu.

http://feapa.es/arteterapiahoy/?fbclid=IwAR2aoCNA8Lkn6eZ2DiDcB6B7DO9wmwZQN6_AfZXNqnFeWqy5pX9Z0TEVXjQ

 

Articulo-ARTETERAPIA-HOY-sep-2019

 

Las compañeras del comité de ética de la FEAPA (Federación Espanyola de Asociaciones Profesionales de Arteterapia) han publicado este artículo para valorar el recorrido de los 80 años de esta disciplina de trabajo con las personas.

El Arteterapia tiene una fomra muy concreta de mirar a la persona y su subjetividad, con trabajo y respeto. El arteterapeuta tiene que estar en constante reactualización de sus conocimientos y mantener una práctica con un pulso vivo, activo y regenerativo.

Articulo-ARTETERAPIA-HOY-sep-2019

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s